Pametna otroška varuška NENO Nero

Pametna otroška varuška NENO Nero
Pametna otroška varuška NENO Nero Pametna otroška varuška NENO Nero Pametna otroška varuška NENO Nero
Šifra izdelka: Varuška Neno Nero
Razpoložljivost: 7-10 dni
Cena: 125.00€
Količina:     - ALI -   Na seznam želja
Primerjaj


Neno Nero je video pametna varuška za dojenčke, ki vam omogoča, da vidite, kaj se dogaja v sobi vašega otroka. Položaj leče lahko prilagodite tako, da fotoaparat zajame celotno sobo. Zahvaljujoč IR LED lahko otroški monitor vidi vašega otroka, tudi ko so luči izključene. Naprava vam omogoča tudi pogovor z otrokom in ima temperaturni senzor.

USPAVANKE

Pametna otroška varuška Neno Nero je programirana z 8 različnimi uspavankami, ki jih lahko predvaja. Vključite te prijetne, pomirjujoče melodije, ko zapustite otroško sobo, da boste zagotovo dobro spali.

VELIK ZASLON

Oglejte si vse podrobnosti dogajanja v otroški sobi. Video sprejemnik za dojenčke Neno Nero ima barvit, 4,3-palčni LCD zaslon.

DVOSMERNA KOMUNIKACIJA


Pametna varuška Neno Nero vam omogoča, da ne samo slišite, kaj se dogaja v otroški sobi, ampak jim tudi nekaj poveste. Vklopite mikrofon sprejemnika in z glasom umirite otroka, ko hodite proti njegovi sobi.

NADZOR SOBNE TEMPERATURE


Previsoka ali prenizka sobna temperatura lahko otroku povzroči nelagodje. Zato ima oddajnik Neno Nero temperaturni senzor, ki vas bo opozoril, če je otrokova soba prevroča ali prehladna.

 

OPOMNIK ZA HRANJENJE


Pri pametni varuški Neno Nero lahko nastavite alarm, ki vas bo redno opominjal, da hranite otroka. S to preprosto rešitvijo lahko nehate skrbeti, ali ste se spomnili nahraniti otroka ali ne.

6 NIVOJEV GLASNOSTI


Imate popoln nadzor nad glasnostjo zvoka iz sprejemnika naprave.

 


STALNA NEGA


Neno Nero vam lahko pomaga tudi pri oskrbi starejših. Ta preprosta rešitev vam omogoča, da so vsi, za katere skrbite, varni.

 

PREPROSTO NASTAVLJIV


Zavrtite lahko ne samo celotni oddajnik monitorja Neno Nero Baby, ampak tudi del z objektivom. Ta rešitev vam omogoča, da prilagodite vidno polje naprave, tako da lahko vedno posname vašega otroka.

NOČNI NAČIN


IR LED, vgrajen v pametno otroško varuško Neno Nero, zagotavlja, da lahko nadzirate svojega otroka tudi, ko luči niso vklopljene. Dodatna osvetlitev je človeškemu očesu nevidna in vašega otroka ne bo zbudila.

 

KJERKOLI IN KADARKOLI


Pametna otroška varuška Neno Nero ima vgrajeno baterijo. Napravo vzemite s seboj na vrt ali balkon, pri tem pa še vedno opazujte otroka, kako spi.

 

 

 

 

V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel, brez sledi uporabe in v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja Spletna trgovina Tatjana MIkuš s.p.. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil.

Vsi izdelki  so kakovostno preverjeni in imajo na embalaži vidno označen garancijski rok (12-24 mesecev), ki začne veljati z dnem izdaje računa.

Kakovost je na prvem mestu, zato poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.

  • Pametna varuška Neno NERO
  • Polnilec
  • Zaščitna embalaža primerna tudi za darilo
  • Navodila v več jezikih

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Otroški butik © 2021 :)