Inhalator NENO Sente

Inhalator NENO Sente
Inhalator NENO Sente Inhalator NENO Sente Inhalator NENO Sente Inhalator NENO Sente Inhalator NENO Sente
Šifra izdelka: Neno sente
Razpoložljivost: 7-10 dni
Cena: 45.00€
Količina:     - ALI -   Na seznam želja
Primerjaj

Nebulizacija je v veliko pomoč pri zdravljenju bolezni dihal, kot so: astma, okužbe dihal, alergijski rinitis, pa tudi pljučna in bronhialna obolenja. Razpršilec kompresorja Neno Sente je registriran v Rejestracji Produktów Leczniczych, Wyrobów Medycznych i Produktów Biobójczych.
Za vso tvojo družino
Nebulator za kompresor Neno Sente ima dve maskici: eno za odraslo osebo in eno za otroka, starejšega od 7 let. Ta preprosta rešitev, vam omogoča, da z enim nebulatorjem pomagate pri zdravljenju celotne družine.

Hitro in učinkovito razprševanje
Neno Sente je majhna, lahka naprava, ki nima veliko delov. Z lahkoto ga sestavite in začnete razprševanje v manj kot minuti.

Za bolezni dihal
Nebulizacija je zelo koristna pri zdravljenju bolezni dihal, kot so: astma, okužbe dihal, alergijska zamašitev nosu ali pljučne okužbe.

Medicinski izdelek
Neno Sente ima vsa potrdila, ki jih morajo uporabljati zdravstveni delavci.

Bodite megleni
Razpršilec Neno Sente je bil zasnovan za uporabo pri zdravljenju dihal. Samo globoko vdihnite, da nanesete razpršeni odmerek zdravila ali fiziološke raztopine.

Enostavno čiščenje
Vse elemente razpršilca Neno Sente, ki jih morate redno čistiti, je mogoče enostavno odklopiti od ostalih delov, očistiti s tekočo vodo in pustiti, da se posušijo.

Delujoč
Razpršilec Neno Sente ima enostavno uporabo merilne lestvice, ki vam pomaga uporabiti pravi odmerek zdravila. Poleg tega dolga zračna cev omogoča uporabo naprave med udobnim sedenjem.

Enostavno prenašanje
Z ergonomskim ročajem lahko enostavno nosite napravo s seboj, kar je še posebej koristno pri zdravljenju otrok.

Mobilni
Neno Sente je kompakten, praktičen razpršilec. Majhna velikost, majhna teža in torba, ki je priložena napravi, omogočajo popolno izbiro naprave na potovanju, zato imate lahko neno sente vedno s seboj.

Tih
Tiho delo razpršilca Neno Sente je velika prednost. Delovanje naprave ne moti ostalih članov družine.


V primeru da izdelek ni izpolnil vaših pričakovanj ga lahko v roku 14 dni od prejema brez razloga vrnete. Nepoškodovan artikel, brez sledi uporabe in v prvotni embalaži pošljete na naslov podjetja Tatjana Mikuš s.p. Priložite izpolnjen obrazec za reklamacijo/menjavo in kupnina vam bo vrnjena oziroma izdelek zamenjan za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil.

Vsi izdelki bla so kakovostno preverjeni in imajo na embalaži vidno označen garancijski rok (12-24 mesecev), ki začne veljati z dnem izdaje računa.

Kakovost je na prvem mestu, zato poskrbimo za stalno zadovoljstvo naših zvestih strank.

 

  • Inhalator NENO Sente
  • Polnilec
  • Zaščitna embalaža primerna tudi za darilo
  • Navodila v več jezikih

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Otroški butik © 2021 :)