Pogoji dostave

Dostava

Dobavljivost posameznega artikla je prikazana na strani artikla. Blago na zalogi prejmete v 1-3 dni. Trudimo se, da je blago stalno na zalogi, v kolikor ne bo, vas o tem pisno obvestimo, tudi glede dobavljivosti posameznega artikla. Ponavadi prejmete artikel, ki ni na zalogi v roku 7-10 dni. Blago plačano po predračunu, bo odpremljeno takoj, ko plačilo prispe na naš račun, oz 7-12 dni od plačila, če artikla ni na zalogi.

Dostavna služba, si pridržuje pravico na primeren način preveriti istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente) z namenom izročitve naročenega blaga pravemu naročniku.
Dostava izdelka je zaključena, ko vam dostavljavec preda paket oz. ko prevzamete paket. Prevzem pošiljke potrdite z lastnoročnim podpisom.

Če med poskusom dostave niste dosegljivi na izbranem naslovu, vam bo dostavljalec pustil v nabiralniku obvestilno pismo, s katerim boste lahko paket prevzeli na pošti.

Naročene izdelke pošiljamo na naslov, ki ga je kupec vnesel med postopkom naročila blaga. Izdelke dostavljamo na območju Slovenije. Na željo kupca in na njegove stroške blago, po predhodnem dogovoru, lahko dostavimo tudi izven območja Slovenije. Stroške dostave  zaračunamo  po ceniku Pošte Slovenije za mednarodne poslovne pakete. V primeru dostave izven območja Slovenije, storitev odkupnina ni mogoča.

Za dostavo imamo sklenjeno pogodbo z Pošto Slovenije

Podjetje Spletna trgovina,Tatjana Mikuš, s.p. ne odgovarja za poškodbe, uničenje ali nezmožnost zagotavljanja izdelkov zaradi vojne ali civilnega nemiru, stavk, prenehanja dela v industriji, neuspešne dostave, požara, nevihte, poplav ali neurij, okvar, namernih poškodb, kraje ali katere koli druge višje sile.

Lahko se odločite tudi za osebni prevzem, kot tudi ogled artikla pred samim nakupom. Obvezno po predhodnem dogovoru na mail: info@otroskibutik.si  .

Otroški butik © 2021 :)